Neem contact met ons op via: +31(0)6 50695668 info@amsterdamboattrips.com

Gelegenheden

 

Gelegenheden

Een salonboot huren in Amsterdam voor uw gezelschap kan bij Amsterdam Boattrips. De Britannia II is te huur met een ervaren schipper voor een mooie vaart door de grachten van Amsterdam. In overleg met u stellen wij met u een route naar wens op.

Verjaardag, jubileum of reünie

Een vaartocht door de grachten van Amsterdam is een feestelijke manier om uw verjaardag of jubileum te vieren. Gezellig met familie of groep collega’s langs bekende plekken in Amsterdam.

Zakelijke vaartochten of bedrijfsuitjes

Opgehaald worden met de boot vanuit uw locatie. Een mooie rondvaart terwijl u zaken doet. Nodig uw klanten uit voor een zakenlunch of diner.
Een rondvaart met uw collega’s is een comfortabel bedrijfsuitje bij elk weertype.

Huwelijksaanzoek of romantisch diner

Wat is er meer romantisch dan uw geliefde ten huwelijk te vragen op onze salonboot. De tafel aan boord kan voor maximaal 6 personen gedekt worden.

Vrijgezellenfeest

Onze salonboot is geschikt voor een vrijgezellengroep van maximaal 12 personen. Verras uw vriend of vriendin met een tocht over de Amsterdamse grachten. Wij verzorgen het een drankarrangement en borrelgarnituur Klik om naar de ARRANGEMENTEN PAGINA te gaan

Evenementen

Maak de intocht van Sail 2020 mee of vaar mee op onze historische salonboot tijdens Sail. Of geniet van het lichtjes festival tijdens de wintermaanden wanneer het Amsterdam Light Event licht brengt in deze donkere maanden.

Specials

Afhankelijk van uw wensen kunnen wij een op maat gemaakt tocht voor u samenstellen, zoals een Architectuur tocht, vaartocht langs de Amstel richting Ouderkerk a/d Amstel, Varend Café met Amsterdamse muziek, of een Running Dinner.